Кращі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Він, знавче, почує нас і помилувати Своєю батьківською Божественною любов’ю, пошле нам Своє благословення, щоб нам перебувати в усі дні життя в міцній вірі, любові, праці заради порятунку душі і світі.

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Вітаю з Різдвом Христовим, зі святом надії і любові, зі святом радості та щедрості душі. Бажаю неймовірно щасливою атмосфери в будинку і навколо, бажаю, щоб найзаповітніше бажання здійснилося раптом. Нехай з життя піде смуток і печаль, нехай удачу і веселощі принесе січень.

Нехай Різдвяна зірка загориться в цю ніч і веде по життю найвірнішим шляхом. Тепла, спокою, доброти і умиротворення. У цей чудовий світлий свято мрії стають реальністю, нехай в цьому році збудеться найзаповітніша. З Різдвом Христовим!

Дорога свекруха, від душі вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в це свято всі образи і тривоги покинуть Вашу душу, нехай в серці залишиться тільки щастя і любов, нехай щедрий свято збере Ваших близьких, які подарують вам свої усмішки, добрі побажання і велику радість.

Багато в Різдво бажають один одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Back to Top