Красиві Різдвяні привітання у прозі

Привітати свою команду, своїх кращих колег я бажаю з божественним святом Різдва Христового. Побажаю добробуту у ваших родинах і збереження домашнього вогнища. Не втрачайте азарту і завзяття до нашої роботи. І бажаю енергетично зарядитися світлом, що виходить з небес.

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Христос народжується – віддамо славу йому! У цей світлий день і назавжди бажаємо вам чистоти в помислах, щастя в житті, радості в спілкуванні, добра в свої вчинки, будьте здорові душею і тілом!

Нехай Різдво Христове обдарує Ваш будинок благодаттю і світом, а Господь ніколи не перестане оберігати!

Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

На Різдво вам, батьки, бажаю міцного кохання. Будьте щасливі разом, живіть довго щоб змогли зіграти не одну золоте весілля. Шлях сонечко висвітлює шлях, а місяць показує вам дорогу. Нехай вдома і в дорозі вас береже Господь, а Ангел Хранитель подібно стражникові відганяє від вас все погане.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю бути вірними своїм цілям, принципам і зобов’язанням, любити життя і будь вдячними за кожен світанок!

Шановні мої колеги, вітаю вас з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і світлий свято подарує щастя і благо вашим будинкам, нехай у вас в душі зачаїться надія і радість, нехай в будь-якій справі вас супроводжує удача й везіння, нехай буде добрим світ навколо і люблячими близькі люди.

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом. Бажаю щирої радості і справжньої гордості, щасливою удачі і чистої любові, згасає надії і світлого благополуччя. Нехай міцна сила і бравий оптимізм допомагають впевнено крокувати по життю і домагатися вірних цілей.

Різдвяні привітання українською мовою

Привітати на Різдво українською мовою

Back to Top