Щиросердечні Різдвяні привітання

З Різдвом Христовим, син мій. У це чудове свято я бажаю тобі, дорогий, здоров’я, сил, наполегливості, мужності, удачі. Нехай ангел твій завжди буде з тобою, нехай в житті кожен день обіцяє успіх, благополуччя і радість. Бажаю щасливого Різдва і щасливого шляху по життю!

З Різдвом Христовим! Нехай Христос принесе розсудливість і удачу в твій будинок!

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

Вітаю Вас, дорога свекруха, з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято подарує мир і благо, надію і лад в сім’ї. Бажаю, щоб Ваш Ангел ніколи не відвертався і завжди оберігав Вас від негараздів, щоб у Вашому житті кожен день був чудовим святом і щасливою подією.

Дорогі товариші по службі! В цю чудову Різдво бажаю вам іскристих від щастя очей, відкритих для добрих справ сердець і чистої душі. Бажаю азарту і завзяття в роботі, натхнення та терпіння. Нехай можливості ваші будуть безмежні. Доходи перевищують бажання. Сімейний добробут примножується!

З Різдвом Христовим, кум. Отже, бажаю забути все погане, налаштуватися тільки на радість і щастя. Дорогий кум, нехай в цей чудовий свято все хороше трапиться само собою, нехай серце викреслить з історії життя невдачі і пропише тобі рецепт любові. Вір, надійся і залишайся прекрасною людиною.

Я вітаю тебе з Різдвом Христовим і залишаю теплі побажання любові, гармонії, миру та щастя. Нехай в твоєму серці завжди живе надія, нехай буде життя повне чудес і доброти.

Січневе небо сьогодні прикрасить чарівний світ різдвяної зірки. Нехай цей світ захистить вас від підступів злих людей і важких думок. Нехай затишок, тепло, щастя, любов знайдуть собі місце в кожному куточку вашого будинку! Бажаю вам яскравих емоцій і простих рішень життєвих завдань!

Дорога подруга, в це світле свято Різдва Христового бажаю тобі зануритися в тепло і затишок. Нехай Господь освітлює твій життєвий шлях, посилає тобі добрих людей і допомагає у всіх починаннях. Нехай любов гріє тебе і дає сили на звершення!

Вітаю зі світлим святом Різдва! Бажаю миру, добра і достатку в кожен дім! Нехай самі радісні почуття переповнюють душу в цей чудовий день! Хочеться побажати тільки добрих чудес, неземного щастя та здійснення всіх благих бажань!

Back to Top