Щирі християнські привітання з днем народження українською мовою

Щирі християнські привітання з днем народження українською мовою

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів оригінальних християнських привітань з днем народження своїми словами і зробити день дорогої людини, ще краще.

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

Вітаємо тебе з днем ​​твоєї появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов’ю, світлом і теплом.

В цей день Богпривів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім’ї, фортеці віри і душевного спокою!

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

Бажаю тобі гарного настрою, величезного щастя, нескінченної любові, достатку в родині, кар’єрного зростання, хороших друзів і, звичайно ж, здоров’я тобі і всім, хто тобі доріг. Нехай мрії ніколи не покидають тебе і перетворюються в реальність. З Днем народження!

Вітаю з днем ​​народження. Нехай в цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’яким, і чистою буде душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, здійснювати тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і надії на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай в твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої і мирного життя!

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-хранитель берег тебе від зла та заздрості, ворогів і недоброзичливців, підлості й користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

Дорогий і шановний! Прийми вітання від чистої душі і серця з Днем народження! Бажаю, щоб Бог і Ангел-хранитель оберігав всю твою родину, щоб щаслива зірка завжди вказувала на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння та життєвої енергії!

Back to Top