Зворушливі християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Зворушливі християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів кращих християнських привітань з днем народження українською і зробити день дорогої людини, ще краще.

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди – досхочу, у праці – у справах, а в любові – по серцю!

День Народження – свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Нехай осяє твою душу світла надія, нехай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю тебе з днем ​​твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і нехай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-хранитель берег тебе від зла та заздрості, ворогів і недоброзичливців, підлості й користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

Свічка не гасне, зміцнюється надія, Нехай радість буде в серці і блаженний мир, Завжди нехай будуть білосніжними одягу, Щоб в трубний годину Господь покликав їх на весілля.

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодаті життя. Бажаю трепетною любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

Сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам духовного, тілесного і душевного здоров’я, любові і розуміння ваших духовних чад! Нехай віра, надія і любов, стануть міцною основою для того, щоб здійснювати добрі справи, бо свідчить нашим духовним братам і сестрам про істину і красу святого Православ’я! Нехай господь Бог береже вас від похмурих думок і злих духів, від важкої хвороби, від недоброго погляду, від злого мови, від мудрого ворога і невірного друга! Нехай батько наш благодатно заповнює ваші тілесні і духовні сили, і береже вас в доброму здоров’ї многая і благая літа! Пам’ятайте,подавець наших благ – Всемилостивий Господь! Віруйте щиро, сподівайтеся непохитно, любите щиро! І нехай молитва буде в ваших думках і вдень, і вночі! Допомоги Всевишнього на всіх дорогах життя вам, і вашим близьким і рідним!

Back to Top