Гарні християнські привітання з днем народження у прозі, до сліз

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Вітаю з днем, в який Господь дарував тобі життя, з днем, коли на небі з’явилася яскрава зірка твоєї надії. Щиро бажаю міцної віри серця і істинного чуда в житті, бажаю безустанно продовжувати свій шлях, осяваючи цей світ добром і милосердям, відпускаючи свої образи і не дозволяючи темряві закрити радість твоєї душі.

День народження – це твій і тільки твій свято! Ти людина особлива в цьому світі, зовсім не такий, як інші, ти – особистість! Я вітаю тебе з народженням, з приходом в цей світ! І бажаю, щоб світ був добрий до тебе, а ти був добрий до всіх, хто поруч з тобою! Бажаю, щоб серце твоє завжди переповнювала любов і вдячність, терпіння і смирення, а також велика віра в Творця! Щастя тобі від свідомості твоїй місії на землі, від причетності до великої справи життя – приносити добро і любов! Радості на кожен день від радості близьких і рідних, а також чужих і далеких! Спокою в серці і благоденства в душі!

Хай не буде в твоєму житті заздрості і злості, нехай душа звільниться від усіляких пут. Вітаю з днем ​​народження і бажаю, щоб Господь завжди вказував тобі вірну дорогу до щастя і відраді, щоб твоє серце завжди отримувало добрий відповідь на щиру молитву.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовне зростання дарує умиротворення і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе пороки і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і доброти!

Back to Top